Anul Oii de Lemn. Culori care aduc noroc și prosperitate

Anul chinezesc va debuta pe 19 februarie 2015, când se intră şi în zodia Oii/Caprei de Lemn, iar arta Feng Shui recomandă o gamă de culori care vor aduce armonie si energie pe tot parcursul anului.

Potrivit bewoman.ro, și culorile, ca tot ce ne înconjoară, au o anumită energie, iar cei care vor să aibă parte de succes și prosperitate în Anul Oii de Lemn ar trebui să poarte culori de pământ.  

Pantone: Marsala, culoarea anului 2015

Din cauza elementului de lemn din acest an, cele mai multe recomandate sunt toate nuanțele de verde și maro. În plus față de culorile de bază, în Anul Oilor de lemn se poate purta toate nuanțele de apă cum ar fi albastru și turcoaz. Totodată, toate culorile de pământ care aduc energie și influențează propseritatea sunt negru, bej, nisip, maro închis. Dacă alegeți să purtați alte culori, este indicat un accesoriu în culorile de pământ.

Roci și minerale care poartă noroc în 2015

Pentru un efect mai puternic, sunt recomandate bijuterii cu pietre naturale și cristale de culoare verde, turmalină verde și malachit sau cele cu energia apei – turcoaz sau acvamarin. Pietrele negre sunt, de asemenea, purtatoare de energie în Anul Oii de Lemn – obsidian negru, turmalină neagra, onix negru.

Culori nerecomnadate în Anul Oii de Lemn

Pentru Anul Oii de Lemn, nu ar trebui purtate culorile alb, gri, violet, portocaliu sau roșu, deoarece blochează fluxul de energie și care previn bunăstarea. 

HOROSCOP CHINEZESC: 2015, ANUL OII/CAPREI DE LEMN

Anul chinezesc va începe pe 19 februarie 2015, când se intră şi în zodia Oii/Caprei de Lemn, care îndeamnă către prudenţă şi supravegherea graniţelor individualităţii şi posesiunilor noastre, materiale ori spirituale.

Legeda lui Lei

O legendă chinezească spune că un băiat pe nume Lěi avea o mare turmă de oi, dar a pierdut o mare parte din ele din cauză că ţarcul avea gardul rupt. Oile au plecat pe rând din ţarc, până când a rămas una singură. Atunci Lěi a realizat gravitatea problemei şi a reparat gardul, iar din acel moment turma sa de mioare a crescut tot mai mult, iar el a prosperat din nou.

Morala acestei legende este că trebuie să fim atenţi la cei care ne fură meritele şi profită de pe urma străduinţelor noastre, la falşii prieteni sau la cei care ne stau aproape doar din interes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel