Antonescu îi ia apărarea lui Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis, marți, răspunzând unei întrebări, că vizita premierului în zonele inundate din Teleorman este una normală, nu una electorală.

Întrebat care este situaţia din colegiul său de senator din Teleorman, unde mai multe localităţi au fost inundate, Crin Antonescu a răspuns, citat de Mediafax: "În colegiul în care sunt eu senator e vorba de trei localităţi. Situaţia mai gravă este în satul Beiu, din Ştorobăneasa, unde a şi fost astăzi premierul şi cu echipa sa, cu Dragnea, şi mai sunt încă două comune afectate, în Necşeşti şi Vîrtoape. Am discutat astăzi şi cu colegul meu, deputatul Almăjanu, am discutat şi cu primarii de acolo. Aici este important ca organele care au putere de acţiune efectivă să acţioneze. Dar e vorba de trei comune, între o situaţie mai complicată, afectat mai grav este satul Beiu".

Citește și: Cum a evitat Antonescu o confruntare cu Ponta și Dragnea, în Teleorman

Întrebat dacă vizita premierului Victor Ponta în Teleorman a fost una electorală, liderul PNL a declarat: "Este normal. Dacă nu se duce, ies discuţii că nu s-a dus. Mi se pare că este normal ca premierul, ca alţi miniştrii, ca oameni care au răspunderi directe în Executiv, cu mijloace executive, să intervină în astfel de situaţii, să fie acolo. Deci, nu consider că e o vizită electorală".

Vezi și: Ponta n-a vrut să se ude. În barcă, pe o apă de câțiva centimetri - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel