Antonescu, despre Gorghiu: Oricine ar fi fost susținut de Iohannis era favorit

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, spune că susținerea oferită Alinei Gorghiu de către Klaus Iohannis în lupta internă pentru șefia partidului a fost decisivă.

Senatorul PNL spune, fără a contesta legitimitatea votului din BPN (al treilea cel mai mare for după Delegația Permanentă și Congresul), că "ar fi fost de dorit ca partidul să-și aleagă liderul".

"Oricine ar fi fost susținut de dl. Iohannis avea categoric prima șansă și, în fond, luând act de aceste lucruri, faptul că eu mi-am menținut opțiunea pentru Ludovic Orban a fost până la urmă și semnul ideii că, din punctul meu de vedere, ar fi fost de dorit ca partidul să-și aleagă liderul, fie el și Alina Gorghiu", a spus Crin Antonescu, joi, la România Tv.

Atacul la Klaus Iohannis, explicat de Crin Antonescu. "Adică suntem proști?"

"N-am pus la îndoială legitimitatea votului. Este însă evident că a fost o candidatură care probabil nici n-ar fi existat dacă n-ar fi fost susținută de președintele României", a adăugat liberalul.

În opinia lui Antonescu, este un fenomen normal ca un lider de partid să exercite o influență decisivă în partid dacă a fost ales președinte de țară.

"Orice președinte este foarte puternic, inclsiv dl Iohannis, aflat pe un vârf de popularitate și credibilitate. Probabil în puține partide cel nesusținut de președintele României ar fi luat atât de multe voturi pe cât a primit dl Orban", a afirmat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel