Urmărește emisiunea live


Antonescu: „Dacă nu luăm peste 20% ...”

Președintele PNL, Crin Antonescu, a spus, luni, la Tulcea, că dacă liberalii nu vor obține 20% din voturi la alegerile europarlamentare din 25 mai, pe el nu îl mai interesează să stea să construiască din nou alianțe „cu Ponta, Blaga sau Băsescu”. Liderul liberal și-a exprimat însă încrederea că acest obiectiv va fi realizat de PNL.

„Dacă nu luăm peste 20%, pe mine nu mă interesează să stau să construiesc din nou alianțe cu domnul Ponta, domnul Blaga sau domnul Băsescu. Le spunem oamenilor, simplu, că ăștia suntem noi, ăsta este programul și, dacă vor, pot veni cu noi. Chiar dacă suntem aici mai puțini, am încredere că vom câștiga acest obiectiv de etapă pe care ni l-am propus pentru data de 25 mai”, a declarat Crin Antonescu, citat de Agerpres.

El a precizat că PNL este singurul partid din România care are un program cu acțiuni urmărite de candidații liberali, susținând că acestea nu sunt teorie, ci „lucruri de care depind viețile tuturor locuitorilor din Europa”.

Vezi și: Alegerile europarlamentare 2014 - Prognoza DCNews: Rezultatele fiecărui partid și ale candidaților independenți - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel