Antonescu: Ponta, ai să-l regreți pe Băsescu

Crin Antonescu a lansat un avertisment la adresa lui Victor Ponta. Acesta spune că premierul va ajunge să îl regrete pe Traian Băsescu.

"Dacă luăm peste 20%, tot acest circ pe care îl fac acum pesediștii și cu acoliții lor se va transforma într-o chestiune tristă pentru ei. (...) Vom avea alegeri prezidențiale, vom avea un președinte liberal și, sperând să fiu acel președinte liberal, îi spun lui Victor Ponta de pe acum: 'Ai simțit ceva. Ai să îl regreți pe Băsescu. O să îl regreți dintr-un singur motiv, acela că eu, dacă ajung președinte, nu fac pact de coabitare pentru că mie îmi ajunge Constituția, îmi ajung legile țări și îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung președinte. Nu am nevoie de coabitări și nici de baroni", a afirmat Antonescu în discursul susținut cu ocazia lansării candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, scrie Agerpres.

El a spus că, într-un astfel de scenariu, actualul premier Victor Ponta nu ar mai avea loc în viitorul guvern.

"Se mai întâmplă ceva. Va exista o altă majoritate în Parlament, ca atare un alt guvern care nu îl va mai cuprinde pe domnul Ponta", a susținut Crin Antonescu.

VEZI ȘI: REPORTAJ din culisele reuniunii PSD: Ce spun delegații despre Schulz, asistentele lui Mazăre și Ponta la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel