Antonescu: Am 32% intenție de vot. Ponta are 24% sau 25%

crin antonescu cotroceni
crin antonescu cotroceni

Prezidențiabilul USL, Crin Antonescu, spune că a consultat sondaje ce nu au fost prezentate publicității și care îl situau pe primul loc la intenția de vot pentru alegerile prezidențiale, cu 32%, în timp ce Victor Ponta era cotat la 24%. Pe 23 octombrie, președintele PNL spunea că ultimul sondaj pe care l-a văzut îi oferea 38% intenție de vot lui, și 15% premierului.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, luni seara, la B1 Tv, ce va face dacă PSD va anunța un candidat propriu la prezidențiale. "Vom lua act de eșecul USL, nu vom muri în urma ei, vom merge mai departe. Am avut un sondaj acum două luni, noi am făcut sondaje nu doar pe încredere, ci și pe intenție de vot. E foarte ciudat că toate sondajele astea se dau pe încredere. Sunt pe locul I, aveam 32%, Ponta avea 24 sau 25", a răspuns liberalul.

În majoritatea sondajelor de opinie publicate în ultimele luni, Crin Antonescu prinde rar podiumul celor mai de încredere politicieni. Primele două locuri sunt ocupate, nu mereu în această ordine, de premierul Victor Ponta și de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Ultima cercetarea sociologică despre intenția de vot a fost dată publicității în vara acestui an.

Antonescu declara, pe 23 octombrie, că ultimul sondaj pe care l-a văzut în plasa la 38% intenție de vot la prezidențiale, în timp ce Ponta avea doar 14 %. "Sondajele pe care le-am văzut eu se referă la cota de încredere. Eu am văzut sondaje care nu se publică, dar am văzut sondaje care indică intenţia de vot la Preşedinţie, unde lucrurile sunt la fel ca înainte, ultimul sondaj pe care l-am avut eu aveam 38% pe întrebare deschisă, avea şi Victor Ponta încă 14%. (...) 38% şi cu 14% pentru că era întrebare deschisă. 38% aveam eu la Preşedinţie, Victor Ponta 14%, care nici nu candidează", declara președintele PNL pentru TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel