CONGRES PNL. Antonescu a făcut portretul robot al trădătorului

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a ținut un discurs în fața delegaților liberali sosiți sâmbătă la Congresul de la Palatul Parlamentului, la capătul căruia a lansat săgeți împotriva "trădătorilor din PNL".

Este prima oară, după retragerea sa din funcția de președinte și prezidențiabil al PNL, când Crin Antonescu vorbește despre "trădarea" din PNL. În ieșiri anterioare, liderul liberal a sugerat că au existat oameni din PNL care l-au "lucrat", dar nu a vorbit niciodată în termeni atât de vehemenți.

"Nu vreau să număr trădători, deși lista trădătorilor este destul de lungă", a declarat Crin Antonescu, care a continuat prin a descrie câteva caracteristici ale "trădătorilor".

"Trădătorii iau ochii, pentru că sunt invitați la televiziune, înființează partide și țin sus flacăra liberalismului", a spus Antonescu, moment în care delegații liberali s-au ridicat în picioare și au început să aplaude.

"Cine trădează încetează să existe! Ești ceva și când trădezi, încetezi să mai exiști", a declarat Crin Antonescu, în aplauzele colegilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel