ANTENA 3, NOMINALIZATĂ LA PREMIILE INTERNAȚIONALE EMMY 2014

"În acest moment, în cel mai greu moment al existenței noastre, am primit o veste extraordinară", a anunțat directorul Antena 3, Mihai Gâdea, în ediția de marți a emisiunii "Sinteza zilei". 

Postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards) şi va fi prezent la ceremonia din 30 septembrie 2014 de la New York (Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony).

International Academy of Television Arts & Sciences a anunţat, marți, că Antena 3, cu materialul "Lungul drum spre casă", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram", a fost nominalizată la categoria "Current Affairs".

Vezi și: Mihai Gâdea, aproape de moarte. Cum l-au salvat Mircea Badea și Victor Ciutacu

„Lungul drum spre casă" a câştigat deja două Gold World Medal la New York Festivals World's Best Television & Film 2014, la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs. Reportajul spune povestea lui Petrică Câşlaru, băiatul care a crescut în lagărul groazei de la Siret. El şi-a făcut curaj să se întoarcă în România după 16 ani, să-l întâlnească pe omul care i-a salvat viaţa în orfelinat şi să-şi caute şi mama.

"Chiar şi un privitor de ocazie va recunoaşte acum că trecem prin vremuri periculoase şi neliniştite în lume. Nevoia pentru reportaje de ştiri şi relatări de calitate, de încredere, precum cele ale nominalizaţilor, nu a fost niciodată mai mare", a declarat Bruce L. Paisner, preşedinte şi CEO al International Academy of Television Arts & Sciences.

International Academy of Television Arts & Sciences, care acordă premiile Emmy, este cea mai mare organizație de profil din lume, cu membri din peste 60 de țări și 500 de companii din industria media. Fondată după Al Doilea Război Mondial, Academia are ca scop promovarea televiziunii şi a jurnalismului de înaltă clasă, a jurnaliştilor care, indiferent de riscuri, îşi urmează chemarea.

Citește și: Ciutacu îi bate obrazul lui Orban: Cum l-au salvat Gâdea și Badea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel