Antena 1 continuă emisiunea Hell's Kitchen după audienţele mici

Antena 1 a făcut un anunț important.

În ciuda audienţelor sub aşteptări din primul sezon, în care ”Masterchef” de pe Pro TV a fost mai mereu lider de audienţă, Antena 1 a decis continuarea showului, în aceeaşi formulă. Astfel, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, foştii juraţi ”Masterchef”, vor alege un nou câştigător şi la finalul sezonului doi.

Cei 20 de concurenţi au făcut deja cunoştinţă cu bucătăria şi casa “Hell’s Kitchen” şi se pregătesc pentru probele showului.

Citește și: Rating emisiuni septembrie. Război televiziuni, audiență 


„Veţi vedea meniuri noi, seri tematice, întreceri strânse. Aici se nasc adevăraţii chefi, aşa că misiunea noastră, a juraţilor, este, încă o dată, aceea de a le forţa limitele şi de a-i face pe concurenţi să devină cea mai bună variantă a lor. Sper ca la final câştigătorul să fie cel puţin la fel de talentat, original şi muncitor ca Tavi, câştigătorul primului sezon, care şi-a început deja activitatea de chef alături de mine”, a declarat chef Florin Dumitrescu, scrie Vocea Transilvaniei. 

De partea cealaltă, Pro TV a anunţat că va introduce în grilă încă un show de cooking, ”Vine cheful”, în care un bucătar îi va ajuta pe proprietarii unui restaurant în pierdere să îşi repună afacerea pe picioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel