ȘANTAJ Traian Băsescu-Gabriela Firea. Traian Băsescu va fi audiat ca suspect

Fostul preşedinte Traian Băsescu va fi chemat la audieri la Parchetul General, în calitate de suspect, în dosarul de şantaj deschis de senatorul PSD Gabriela Firea, transmite Antena 3. 

Jurnalista Adina Anghelescu a spus că în dosarul amintit, s-au solicitat de la Parchetul ICCJ înscrisuri care urmează să sosească. Când vor ajunge toate la instanță, fostul președinte Traian Băsescu va fi chemat pentru audieri, în calitate de suspect. 

Pe 23 ianuarie, Gabriela Firea a fost audiată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), în dosarul în care îl acuză pe fostul preşedinte Traian Băsescu de şantaj. În 30 decembrie 2014, anchetatorii au redeschis dosarul de șantaj, după ce fostul şef al statului nu mai beneficiază de imunitate, după finalizarea mandatului. Anchetatorii urmează să stabilească dacă urmărirea penală se va extinde şi cu privire la persoană, nu doar la fapte. 

Scandalul a început după ce Traian Băsescu a declarat, în direct, la Realitatea TV, că Gabriela Firea "mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel