Anonymous: Colectiv a fost operațiunea cu nume de cod AM-04K

Anonymous, hackerii care fac dezvăluiri ce cutremură societăți întregi, face dezvăluiri referitoare la tragedia de la Colectiv.

Într-o înregistrare prezentată de România TV, Anonymous relatează faptul că incendiul de la Colectiv a fost provocat, una dintre persoanele implicate fiind George Soros. De asemenea hackerii dezvăluie faptul că înainte de tragedie s-ar fi făcut tranzacții de la organizațiile controlate de omul de afaceri.

Potrivit hackerilor, tragedia de la Colectiv a purtat numele de cod AM-04K.

După ce România TV a prezentat înregistrarea cu hackerii de la Anonymous, pe pagina oficială de Facebook a ActiveWatch a aprut  un protest referitor la manipularea opiniei publice practicată de postul TV.

"Operațiune de manipulare în desfășurare la România TV. Postul de televiziune difuzează un filmuleț asumat, chipurile, de gruparea Anonymous. Filmulețul vorbește despre implicarea lui George Soros în incendiul de la Colectiv. În mod convenabil, „Anonymous" dă Guvernului un termen de 10 zile ca să spună tot adevărul despre ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Adică este posibil să apară niște „informații" după alegerile de duminică. Scenariul este comentat de niște persoane: Monica Tatoiu, Mirel Curea, Mircea Dogaru și Florin Chilian. Până acum nu a fost solicitat niciun punct de vedere oficial. Atenție la fumigenele de campanie!, este postarea pe Facebook a ActiveWatch.

Iată filmulețul prezentat de România TV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel