Aniversare: "Gala Metropolis 5 ani!", dedicată spectatorilor fondatori!

metropolis
metropolis

Teatrul Metropolis organizează, joi, 29 noiembrie, de la ora 18.30,  “Gala Metropolis 5 ani!”, dedicată exclusiv spectatorilor fondatori, pentru a-i recompensa pentru fidelitate şi pentru dragostea cu care au răspuns de fiecare dată.

Pentru că nu e puţin lucru să fii contemporan cu naşterea unui teatru, spectatorii Teatrului Metropolis sunt cei care vor urca în noiembrie, lună aniversară, pe scenă, întrucât ei sunt cei care au înțeles importanţa de a participa prin prezenţa lor la construirea unui Teatru, la construirea a ceea ce înseamnă imaginea Teatrului Metropolis, informează un comunicat de presă al instituției culturale.

Sunt oameni care au trăit momente importante pe această scenă. Unii şi-au declarat dragostea în faţa publicului şi a actorilor, alţii n-au ratat niciun spectacol din repertoriu, aratând că poţi fi activ la 90 de ani la fel ca și la zece ani. Sunt oameni care şi-au schimbat destinul alegând drumul actoriei. Pentru toţi aceşti minunaţi oameni, am ales ca la aniversarea celor cinci ani de viaţă să-i invităm pe scena Teatrului Metropolis pentru a-i aplauda şi pentru a-i premia. De data aceasta, artiştii sunt cei care se înclină în faţa spectatorilor, recompensându-i pentru fidelitate şi pentru dragostea cu care au răspuns de fiecare dată.

“Viaţa scenei reflectă scena vieţii. Dincolo de poveşti şi de întâlnirea minunată, în sala de spectacol se întâmplă un schimb fabulos de energii din scenă în sală şi din sală spre scenă, de care noi actorii suntem iremediabil dependenţi şi îndrăgostiţi. Emoţiile actorului dinaintea fiecărei reprezentaţii se datorează prezenţei publicului în sală. Am tot vorbit de-a lungul timpului despre nevoia organică de public, despre supravieţuire prin spectatori iar acum a venit momentul să le strângem mâna, să-i vedem şi să le mulţumim pentru tot ceea ce înseamnă pentru noi. Luna aceasta Teatrul Metropolis a împlinit cinci ani, fapt pentru care ne-am dat întâlnire la Metropolis cu spectatorii fondatori pe care îi respectăm şi îi iubim necondiţionat.” spune George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

În cadrul Galei, spectatorii vor primi premii surpriză oferite de Cinnamon Beauty Salon, iar la finalul spectacolului sunt invitaţi la un cocktail oferit de Ana-Catering, sponsorul Galei Metropolis 5 ani!, unde se va ciocni o cup de șampanie în cinstea celor fără de care Teatrul nu ar exista, SPECTATORII!

Vezi aici programul Teatrului Metropolis 27 noiembrie - 9 decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel