ANI, dezvăluiri referitoare la averea lui Dan Voiculescu

Surse din interiorul ANI au confirmat ca investigatiile in cazul averii detinuta de Dan Voiculescu si de familia sa au durat mai bine de 3 ani.

Se pare ca pe vremea cand era senator, Dan Voiculescu nu ar fi respectat regimul juridic al declararii averii. In acest caz, ANI s-a autosesizat si a facut verificari cu privire la conturile si actiunile pe care fondatorul Trustului Intact si fiicele sale le detin.

Potrivit unor informații,  Dan Voiculescu nu s-a prezentat la sediul Agentiei Nationale de Interitate pentru a lua la cunostinta documentele dpusa la dosar si nici nu a vrut sa dea explicatii cu privire la acuzatiile pe care i le-au adus inspectorii de integritate. Nu mai putin de 14 institutii private si de stat au raportat ANI date cu privire la bunurile lui Dan Voiculescu.

[citeste si]

Printre acestea, se numara atat ANAF, cat si Bursa de Valori. Verificarile ANI au depasit chiar si investigatiile extraordinare dispuse de catre judecatoarea Camelia Bogdan care prin decizia sa din dosarul ICA a sesizat 9 institutii din Romania si le-a cerut sa vada unde isi ascunde Voiculescu averea.

A fi reusit oare inspectorii de integritate sa gaseasca averea lui Dan Voiculescu pe care judecatoarea Camelia Bogdan o cauta de mai bine de un an?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel