ANGELINA JOLIE, distincție din partea reginei Elisabeta pentru lupta împotriva violențelor sexuale

Îndrăgita actriță Angelina Jolie a fost distinsă de Regina Elisabeta a II-a cu titlul Doamnă Comandor de Onoare (Honorary Dame Commander) a ordinului Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe, ordin cavaleresc destinat persoanelor ”care aduc servicii extraordinare și de importanță nemilitară într-o țară străină”, aceasta fiind a doua distincție ca importanță după Cavaler sau Doamnă a Marii Cruci (Knight sau Dame Grand Cross).

Vineri, Angelina Jolie s-a întâlnit cu Regina Marii Britanii, care i-a acordat o medalie şi titlul de Honorary Dame, în semn de recunoaştere pentru campaniile sale împotriva violenţei sexuale, relatează AFP.

Titlul a fost anunțat în luna iunie, la publicarea tradiționalei liste de distincții regale, iar Angelina a declarat atunci că i-ar plăcea să-și dedice întreaga viață profesională acestei teme.

Este foarte important pentru mine să primesc o distincție legată de politica internațională fiindcă mi-ar plăcea să îmi dedic viața profesională acestei teme”, a afirmat actrița.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, lună de miere în Malta 


Ceremonia a avut loc în sala 1844, numită după anul în care ţarul Nicolae I al Rusiei a efectuat o vizită de stat la Londra. Jolie a purtat un costum gri pal, a dat mâna cu regina şi au schimbat câteva cuvinte. Ulterior, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu Brad Pitt, soţul Angelinei Jolie, şi cu cei şase copii ai cuplului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel