Andrei Tudor, compozitorul piesei Luminiței Anghel, atacă juriul Eurovision 2015

Andrei Tudor, compozitorul piesei "A Million Stars", interpretată de Luminița Anghel la Eurovision 2015, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu mulțumiri, dar și cu reproșuri. 

"Vreau să vă mulțumesc din toată inima VOUĂ, celor nevăzuți, celor pe care nu-i cunosc, celor cărora nu am avut onoarea să vă strâng mâna. Atât celor care au votat, cât și celor care nu au votat, dar care și-au frant mâinile cu speranță. Celor care au promovat piesa "A Million Stars" pe paginile personale de facebook, de drag, din pură convingere sau din patimă pentru muzică. Celor care nu și-au pierdut speranța, care au aplaudat, care au mediatizat sau care doar au ascultat această piesă, găsindu-și timp să scrie două cuvinte frumoase sau să împartă gânduri bune. Personalităților și artiștilor care ne-au oferit mesaje de susținere și votul lor de încredere: Angela Gheorghiu, Gabriela Szabo, Monica Iagar, Carmen Tănase, Monica Anghel, Paula Seling, Nico, Vlad Mirita, Teo Trandafir, Cristian Brancu, Brad Vee Johnson, Luminița Dobrescu și Big Bandul Radio. Vă mulțumesc pentru susținere, pentru încrederea pe care ați avut-o în piesa "A Million Stars" și în interpretarea Luminiței Anghel. 

Am simțit că luptați alături de mine într-o bătălie pe care nu am vrut să o consider pierdută dinainte de a începe. Am avut privilegiul de a lucra alături de niște profesioniști desăvârșiti, conturându-ne destul de rapid, într-o echipa cu idealuri și idei comune. Motiv pentru care, vreau să le multumesc public: Luminița Anghel (pentru interpretarea de excepție), Cristian Faur (pentru versuri și aportul substantial în orchestratie), Dana Dorian și Mihnea Irimia (pentru prietenia necondiționată), Andrei Bogdan Boanta, Răzvan Ciobanu, Nicoleta Mihăila, Mădălina Pirici, Andrei Kerestely, Alex Cotoi, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Daniel Bourosu, Daniela Ghiță, Andy Faulkner, Dr. Cristian Dumitrache, Dj Angello T Ewr. Mulțumiri speciale Szabo Ferenc, Monica Crashsky's Place, Răzvan Sorescu, Adrian Centrix, Andreea Dumitrescu, Carlotta Montagnana, Kola Kariola, Ionutza Furnicutza. ", a scris compozitorul Andrei Tudor, pe pagina sa de Facebook. 

"Cântatul cu chitara în parc nu îți conferă poziția de specialist"

El a a adăugat: "În privința rezultatului final, mă bucură nespus valul de aprecieri ale publicului și consider, prin prisma numărului mare de voturi, că este un real succes, ținând cont că această piesa nu a beneficiat de impactul vreunei promovări radio. De asemenea, consider că, pentru a te numi "juriu de specialitate", este obligatoriu să ai măcar noțiunile de baza ale muzicii, pregătire muzicală sau măcar un limbaj muzical, necesare, de altfel, pentru aprecierea corectă și obiectivă a unei lucrări muzicale. Cântatul cu chitara în parc nu îți conferă poziția de specialist. Atât am avut de spus. Multumesc tuturor și Dumnezeu să ne lumineze calea!!!". 

Tu ce părere ai despre câștigătorul Eurovision 2015? Votează în Sondajul DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel