ANDREI PLEȘU - RADU BELIGAN: CODRIN ȘTEFĂNESCU îl atacă pe PLEȘU după criticile aduse lui BELIGAN

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, vorbește în termeni duri despre scriitorul Andrei Pleșu, după ce acesta l-a criticat pe actorul Radu Beligan, care și-a exprimat susținerea pentru prezidențiabilul Victor Ponta.

Liderul social-democrat a afirmat că Andrei Pleșu continuă să lucreze "la negru" pentru laboratoarele de la Cotroceni. Ștefănescu s-a declarat solidar cu maestrul Radu Beligan, în fața "atacului mizerabil" al lui Pleșu.

Citește și: ANDREI PLEȘU, scrisoare deschisă către BELIGAN: "Vă legați numele de un caraghios!"

"Mă alătur grupului de actori ai Teatrului Național București în demersul acestora de a fi solidari cu maestrul Radu Beligan, în fața atacului mizerabil pe care domnul Pleșu l-a lansat la adresa marelui nostru actor. Mă bucură faptul că membri marcanți ai societății civile au luat poziție în fața unui gest atât de josnic precum cel al lui Andrei Pleșu. În același timp, mă întristează să văd cum un om care mânuiește atât de bine cuvintele nu înțelege un lucru fundamental pentru o societate democratică, precum libertatea de opinie și expresie, punând la zid pe cineva doar pentru simplul fapt că și-a mărturisit public opțiunea politică", a declarat secretarul adjunct al PSD, citat de Agerpres.

"Chiar dacă astăzi, pe hârtie, nu mai este angajat al Administrației Prezidențiale, Andrei Pleșu continuă să lucreze 'la negru' pentru laboratoarele de la Cotroceni. Din păcate, parcursul jalnic de la un om de cultură respectabil la un banal politruc îl va face pe domnul Andrei Pleșu să nu fie ținut minte ca un mare filosof român, ci mai degrabă doar ca unul din rapsozii de tristă amintire ai regimului Băsescu", a continuat Codrin Ștefănescu.

Vezi și: Scrisoare incendiară către Pleșu: Cereți-vă scuze față de maestrul Beligan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel