ANDREI PLEȘU - RADU BELIGAN. Adrian Năstase, despre Andrei Pleșu: S-a dăruit trup și suflet lui Traian Băsescu

Adrian Năstase susține că Andrei Pleșu nu este în măsură să cenzureze pe cineva, pentru că el "s-a dăruit trup și suflet", timp de zece ani, unei anumite persoane la Cotroceni, respectiv președintelui Traian Băsescu.

Citește și: ANDREI PLEȘU, scrisoare deschisă către BELIGAN: "Vă legați numele de un caraghios!"

Declarația fostului premier vine după ce Andrei Pleșu l-a criticat pe actorul Radu Beligan, pentru susținerea exprimată de acesta față de candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale.

Adrian Năstase a spus, marți seara, la TVR 1, că "ceea ce a făcut" Andrei Pleșu este "incorect din punct de vedere moral, din punct de vedere al atitudinii publice".

"Andrei Pleșu este nu numai cel care l-a sprijinit pe Traian Băsescu. Nu pot să accept că el, care s-a dăruit trup și suflet la Cotroceni unei anumite persoane care timp de zece ani a avut un rol nociv în ceea ce privește evoluția României, în opinia mea, nu cred că este cel mai potrivit pentru a critica pe altcineva care își manifestă un anumit sprijin pentru candidații la prezidențiale, pe de o parte.

Vezi și: Scrisoare incendiară către Pleșu: Cereți-vă scuze față de maestrul Beligan

Pe de altă parte, nu cred că libertatea de exprimare a lui Andrei Pleșu este mai importantă decât libertatea de opinie a lui Radu Beligan. Nu înțeleg ca cineva să cenzureze pe cineva care are o altă opinie. Ceea ce a făcut el este incorect din punct de vedere moral, din punct de vedere al atitudinii publice", a afirmat Adrian Năstase, citat de Agerpres.

Citește și: Andrei Pleșu, desființat de la vârful PSD, după atacul la Radu Beligan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel