Andrei Grigoriu, Românii au talent. Simona Tache: Pro TV se ocupă de ștergerea urmelor

Până acum, Pro TV nu a transmis niciun punct de vedere oficial după ce s-a aflat că Andrei Grigoriu, concurentul de la “Românii au talent”, nu a fost încarcerat pentru că a tăinuit o crimă, ci pentru că a fost complice.

Jurnalista Simona Tache a spus că Pro TV, în loc să dea niște explicații pentru ce s-a întâmplat, se ocupă cu ștergea urmelor.

VEZI ȘI: Andrei Grigoriu, Românii au talent. MAMA FETEI UCISE, declarații șoc

"Vă rog să-mi spuneți dacă vouă vi se pare OK ce a făcut ProTV. Mie mi se pare de o jegoșenie absolută și cred că nu ar trebui să rămână nesancționat public faptul că am asistat cu toții la mistificarea grosolană a unei povești și la transformarea protagonistului ei dintr-un criminal, într-un erou cu suflet diafan. Am înțeles, și-a ispășit pedeapsa și a și fost eliberat între timp, îi doresc să-și găsească loc de muncă și să beneficieze de toate drepturile unui cetățean reintegrat, poate chiar e un om sensibil, dar nu am absolut deloc chef să empatizez cu dreptul lui de a fi vedetă TV și ceea ce am văzut eu în imaginile alea a fost un criminal mincinos, nu un om care-și regretă fapta. Mi-e scârbă de tine, ProTV, și sper să te prezinți în fața publicului cu niște explicații foarte serioase pentru mizeria uriașă la care am asistat cu toții! Le așteptăm cât mai repede. Sunt chiar urgente!", a scris Simona Tache pe blogul său.

Ulterior, jurnalista a spus că Pro TV a mai făcut un gest neașteptat.

"LATER EDIT: Scuzele nu au apărut, în schimb ProTV se ocupă de ștergerea urmelor. Au cerut ștergerea de pe YouTube a clipului pe care îl postasem mai sus, din motive de copyright. Mai puteți vedea ceva imagini aici, pe site-ul emisiunii, însă e doar partea cu așa zisul moment artistic despre lacrimile desenate ale unei fetițe al cărui frate e la pușcărie (nimic despre lacrimile mamei fetei ucise, desigur). Lipsește cu desăvârșire partea de început, cu tipul care minte că a făcut închisoare pentru tăinuirea unei crime și mai lipsește și partea finală, cu blagoslovirea din partea juriului pișat pe el de emoție și cei 4 de "DA". Felicitări, ce să zic! Acuma ești și mai mizerabili decât erai azi dimineață, dragă ProTV", a punctat Simona Tache.

VEZI ȘI: Andrei Grigoriu, Românii au talent. PRIMA reacție după aflarea adevărului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel