Andreea Perminov: Pentru mine, Antena 3 nu este doar o oprire, ci o destinaţie-interviu exclusiv

Antena 3 a venit cu o schimbare majoră.

VEZI ȘI: OANA STANCU, INTERVIU. Dezvăluiri impresionante despre cea mai frumoasă perioadă a vieții ei

De ziua Statelor Unite ale Americii, televiziunea a lansat Antena 3 HEADLINES. Jurnalul de ştiri în limba engleză se difuzează în fiecare dimineaţă de luni până vineri începând cu ora 8:30. Ziarista care prezintă programul este Andreea Perminov. Este pasionată de economie, vorbeşte fluent limbile engleză şi germană şi se implică activ în diverse acţiuni caritabile. În anul 2009, a jucat in filmul "Town Creek", regizat de Joel Schumacher, alături de Henry Cavill, Dominic Purcell şi Michael Fassbender.

(w670)

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Andreea Perminov ne-a explicat de ce a ales să lucreze la Antena 3 și ne-a povestit și despre bunicii ei, jurnalista având o istorie de familie extrem de interesantă.

[citeste si]

DC News: Andreea Perminov - frumoasă, deșteaptă și actriță talentată. Ai toate atuurile pentru o carieră de succes în America și totuși ai ales să revii în România. De ce te-ai oprit la Antena 3?

Andreea Perminov: Nu am fost în America. Există această confuzie care a pornit probabil de la faptul că am avut câteva proiecte cinematografice pentru SUA. Pentru mine, Antena 3 nu este doar o oprire, ci o destinaţie.

DC News: De mai bine de jumătate de an lucrezi la Antena 3. Cum este să faci parte din echipa celei mai urmărite televiziuni de știri?

Andreea Perminov: Cu riscul de a părea un clişeu, această echipă a ajuns să fie familia mea. Chiar dacă sunt alături de ei de numai jumătate de an, în momentul în care am ajuns aici, am simţit ca şi cum am regăsit o parte din mine. Când am o zi proastă, abia aştept să ajung la "muncă", pentru că ştiu că ei îmi fac ziua mai bună.

VEZI ȘI: Ana-Maria Roman, în fața studenților de la Jurnalism: "Am descoperit oameni talentați" - EXCLUSIV

DC News: Din câte știu ești singura jurnalistă din România care prezintă știri în limba engleză. Câtă muncă este în spatele a ceea ce faci și noi nu vedem la televizor?

Andreea Perminov: Ce se vede la televizor este partea cea mai uşoară şi plăcută, deşi este elementul cheie. Aş putea asemăna un jurnal de ştiri cu un proiect, ca la şcoală. E nevoie de muncă pentru a reuşi să prezinţi un proiect pe care îţi doreşti să primeşti notă mare. Din fericire am o echipă silitoare cu care îmi este drag să colaborez.

DC News: Ce nume ar avea filmul vieții tale?

Andreea Perminov: Headlines.

DC News: Am aflat că ai o istorie de familie extrem de interesantă. Ai origini ruso-germane și române. Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat de la bunicii și părinții tăi?

Andreea Perminov: Pot spune că a fost o onoare pentru mine să-l întâlnesc pe bunicul meu, a fost un om fabulos. Deși nu mai este printre noi, el a rămas și va rămâne omul meu preferat din toate timpurile. Atât el, cât și bunica mea, dar și părinții m-au învățat câteva lucruri care sunt "lege" pentru mine: Să privesc greutăţile în viaţă ca pe nişte obstacole şi să nu le iau personal. Practic nu există probleme, ci "oportunităţi" de a-ţi pune mintea la contribuţie pentru a găsi soluţii. Şi normal, să nu mă las bătută. Să fiu demnă. M-au învăţat să am simţul penibilului, iar într-o lume cu atât de multe false modele, cred că e o lecţie esenţială. Să fiu bună, cea mai importantă lecţie. Nici o tentaţie a răului nu poate compensa momentul acela când te bagi în pat seara, tu cu gândurile tale, şi eşti împăcat cu cine eşti. Bunătatea vine din iubire, iubirea din viaţă. Mă voi opri pentru că dacă ar fi să răspund integral la această întrebare ar dura prea mult, mai ales că apar "update-uri" în fiecare zi.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel