Andreea Mitu, în optimi la Cagnes-sur-Mer

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului ITF de la Cagnes-sur-Mer (Franța), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, după ce a trecut de franțuzoaica Manon Arcangioli cu 6-2, 7-5. 

Andreea Mitu (24 ani, 110 WTA) s-a impus după o oră și 41 de minute în fața unei adversare de 21 de ani, aflate pe locul 364 în lume, deși a comis nu mai puțin de 9 duble greșeli.

În optimi, Mitu o va înfrunta pe Katerina Kozlova (Ucraina), jucătoare de 22 de ani, care ocupă locul 117 în ierarhia WTA și care a învins-o anul trecut în singura confruntare directă, la Poitiers (Franța), turneu ITF de 100.000 dolari, cu 6-0, 5-7, 6-3, în primul tur.

Mitu s-a calificat și în sferturi la dublu, alături de olandeza Demi Schuurs, în urma victoriei cu 6-3, 6-3 în fața cuplului Anastasia Pivovarova (Rusia)/Prarthana G. Thombare (India). În sferturi, Mitu și Schuurs, favoritele numărul patru, vor juca împotriva perechii Zarina Dias (Kazahstan)/Marina Zanevska (Ucraina).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel