Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., relație după divorț

Ştefan Bănică Jr are doi copii din două relaţii anterioare: cu Andreea Marin şi Camelia Constantinescu. El pare să fie un tată grijuliu şi foarte implicat în educaţia celor mici, chiar dacă iubirile s-au destrămat.

Artistul a dat de înţeles că a rămas în relaţii de prietenie cu mamele copiilor lui şi că se ocupă îndeaproape de educaţia lui Ştefănel, băieţelul pe care îl are din relaţia cu Camelia, şi a Violetei, fiica lui şi a Andreei Marin. Până şi cadourile sau diversele obiecte necesare celor mici sunt dezbătute. Andreea şi Camelia îi sunt prietene, se pare, iar deciziile referitoare la copii se iau de comun acord.

"Întodeauna discut cu Andreea şi Camelia şi vorbim, nu iau decizii de unul singur. Ştefănel are telefon, asta mică normal că îşi doreşte... Nu cred că e cazul încă. Când vom considera că e cazul îi vom lua un telefon. Nu sunt adeptul ultimului model, ultima fiţă. Fiul meu poate să vrea orice. Asta nu înseamnă că tot ce vrea se şi îndeplineşte. Ei trebuie să îşi trăiască copilăria. Timpul s-a comprimat din păcate. Copiii trăiesc mai mult pe internet, din păcate. Eu nu îmi doresc asta pentru copiii mei", a declarat Ştefan Bănică Jr, la Antena Stars.

Citește și: Andreea Marin, cuprinsă de amintiri: "Nu este ușor!" 

Andreea şi Ştefan au făcut pace de dragul copilului. Asta după divorţul cu scandal, deasupra căruia au planat acuze de tot felul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel