ANDREEA MARIN. DEZVĂLUIRI din INTIMITATE

Andreea Marin este discretă atunci când vine vorba despre viaţa personală, însă recent vedeta a făcut o mărturisire neaşteptată despre ceea ce se întâmplă între ea şi Tuncay, scrie ziarulring.ro. 


Elevă silitoare la un modul de life coaching, fosta "zână" a surprizelor încearcă să aplice tot ce învaţă aici, cu soţul ei.

Andreea Marin a mărturisit că modulul de life coaching la care participă i-a schimbat viaţa. Ea a dezvăluit faptul că aceste cursuri au făcut-o să devină mai răbdătoare, dar şi mai comunicativă, spunând că uneori îşi ţine partenerul de viaţă de vorbă şi până la două noaptea.

"Din fiecare lecţie am ceva de câştigat. După opt ore în care rotiţele se învârtesc, ajung acasă, seara, fericită, plină de dragoste. Un alt aspect important e că te duci acasă şi îl ţii pe celălalt de vorbă până la două noaptea, ca să îi împărtăşeşti cu entuziasm ce ai trăit în acea zi", a explicat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, fără permis de conducere pentru trei luni de zile 


Aceasta a mai spus că adevarata provocare va fi aceea de a aplica ce a învăţat pe fiica ei. "Lumea o să spună că fabulez, dar după fiecare lecţie obţin rezultate pentru omul din faţa mea", a mărturisit "Zâna".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel