Andreea Mantea, ținută fabuloasă la botezul fiului ei

Andreea Mantea a arătat fabulos la botezul bebelușului său, David Andrei, micuțul care i-a schimbat viața de când a venit pe lume.

Potrivit wowbiz.ro, băiețelul Andreei Mantea a primit, azi, Sfânta Creștinare la Biserica Sf. Constantin și Elena din cadrul complexului rezidențial din sectorul 6.

Mămica bebelușului a optat pentru o ținută super sexy, o rochiță roșie, scurtă, cu decolteu generos și cu spatele gol, la care a asortat un șal. 

În pofida faptului că surse din anturajul brunetei au povestit că Andreea nu a dormit toată noaptea de emoție și a tras și câteva reprize de plâns, imaginea afișată la biserică a fost una senzațională. 

Dincolo de imaginea ei de divă, bruneta este o fire cu mare frică de Dumnezeu, pentru care obiceiurile ortodoxe sunt literă de lege. Așa a fost educată de mică și așa îi place să își trăiască și viață, au povestit apropiați ai Andreei.

Nașii lui David-Andrei au fost doi prieteni buni, apropiați ai Andreei Mantea. Petrecerea va fi una într-un cadru restrâns, la un restaurant din cadrul aceluiași complex, în compania muzicii interpretate de un band și doi cântăreți celebri, Maria Cârneci și Vali Vijelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel