Andreea Esca respectă banii munciți: Am salariu de la 19 ani

Andreea Esca, una dintre cele mai emblematice figuri ale postului Pro TV, a vorbit sincer despre salariul ei, dar și despre cât de ușor îi este să-și aleagă ținutele atunci când merge vara în vacanță. 

Nu îi lipsește nimic, însă atunci când vine vorba de cheltuială, prezentatoare celui mai important jurnal de știri de la Pro TV - Andreea Esca - știe să respecte banii munciți.   

"Eu lucrez de la 19 ani, am salariu de la 19 ani, părinţii mei nu mi-au mai dat niciun leu, drept urmare ştiu foarte bine ce înseamnă fiecare leu şi am respect pentru muncă şi pentru valoarea lucrurilor," a declarat Andreea Esca, pentru Antena Stars.

Andreea Esca, imaginea care dă de înțeles că nu va pleca de la PRO TV

Evident şi aspectul Andreei este unul impecabil. Întotdeauna are grijă de felul în care arată, însă îşi alege uşor ţinutele, mai ales cele de vară.

"Când mă duc la mare, de exemplu, îmi iau foarte multe rochii, fuste. Nu pot să spun că îmi bat capul foarte mult cu ce mă îmbrac, pentru că, vara fiind foarte cald, este simplu să te îmbraci în ceva care să-ți fie comod și să fie și ceva plăcut vederii", a explicat Esca.

De altfel, vedetat Pro TV, nu ratează niciun prilej de a merge la mare, în România sau în străinătate.

"Nu cred că mai aștept vacanța ca în copilărie, dar îmi place să ajung la mare oricând și oricum. Iubesc foarte mult marea, plaja. (...) Mi se pare că mă încarcă la fel de mult", a relatat pentru sursa citată, Andreea Esca.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel