Andreea Esca, desființată de Iulia Albu. Parcă merge la un eveniment sado maso

Iulia Albu a comentat din nou ținutele. Printre "victimele" fashion editorul-ui s-au numărat Dana Rogoz, surorile Bambi, Andreea Esca și Dj Wanda.

Dana Rogoz - "A reusit intr-un final sa ne impresioneze. Are un look perfect pentru o gospodina. Nu e nimic rau in asta, doar atunci cand ai ifose de fashion something. Are in picioare incalatari de vara, nu de iarna, pozitia ei nu imi inspira absolut nimic. Pare plictisita ca este acolo.  Pentru tinuta asta va fi exclusa din rubrica", a comentat Iulia Albu la wowbiz.

Andreea Esca - "Are un maiou care mimeaza un portjartier si pantaloni de piele. Parca merge la un eveniment sado-maso. Accesoriile sunt decente. Pentru aceasta seara merita un 5,2".

Citește și: Mihaela Rădulescu, Monica Bîrlădeanu și Andreea Esca, desființate de Iulia Albu

 

Surorile Bambi - "Cum sa te duci in halul asta la lansarea unui film. Parca sunt niste sorcove. Aplicatiile acelea pe sacou sunt extraordinar de ieftine. Cizmele alea de unde le-ai luat? Mergeti la film, nu la schi. Ele ar trebui platite sa nu vina la evenimente. Le exclud, clar."

Dj Wanda a fost norocoasa serii, care s-a ales cu un trofeu WOW. "La un film ne prezentam cu pantofi sport, ceea ce a facut si ea. Bravo. Imi place ca a mixat incaltamintea cu un pantalon clasic, a asortat o bluza cu un imprimeu tare.  Nu are nicio greseala majora, imi place mult ca si-a prins parul, are un look rebel si pentru el primeste un trofeu WOW".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel