Andreea Berecleanu a dezvăluit de ce a divorțat de Andrei Zaharescu

Prezenatoarea de știri a Antenei 1, Andreea Berecleanu, a dezvăluit, într-un interviu, de ce s-a despărțit de Andrei Zaharescu. 

Funcția publică de la Guvern obținută de Andrei Zaharescu este motivul despărțirii. Fostul soț al Andreei Berecleanu nu mai acorda atenție celor doi copii ai lor. 

"Chiar am crezut că mi-am făcut norocul cu mâna mea, am dorit să fiu o soţie şi o mamă tânără şi nu am pus nimic înaintea familiei. Şi a liniştii familiei. Cam despre asta e vorba. Atunci când calmul cafelei de dimineaţă s-a risipit, am pus o mie de întrebări, dar nu am primit multe răspunsuri. (...)

VEZI și: Mesajul Andreei Berecleanu pentru Gabriela Firea

Când Andrei a acceptat funcţia în Guvern, lumea lui şi toate valorile comune s-au întors cu susul în jos. I-am atras atenţia cu îngrijorare, dar nu s-a mai putut întoarce din drum. Când s-a trezit şi a descoperit cu disperare ce pierduse era târziu. Sper să nu treacă toate familiile de politicieni sau ale celor angrenaţi în funcţii publice prin aşa ceva. Nu merită preţul. Am citit de curând un interviu pentru Paris Match al fostei partenere a lui Francois Hollande. Valerie spunea, clar şi răspicat, că a ajuns la despărţirea dureroasă şi la trădare doar pentru că Hollande este preşedinte. Păstrând proporţiile, eu cred că un bărbat are menirea de a rămâne responsabil pentru familia lui, indiferent de tentaţiile care ispitesc orgolii", a dezvăluit Andreea Berecleanu, într-un interviu pentru revista Unica, scrie b365.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel