Andreea Bălan, mesaj emoționant: "Viața mea are un nou sens"

Odată cu venirea pe lume a micuței Ella, viața Andreei Bălan a căpătat un nou sens. Artista și iubitul ei, George, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viață și nu își imaginau că fetița le va aduce atât de multe emoții frumoase.

În urmă cu 5 zile,cântăreața Andreea Bălan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Ella. De atunci, artista le împărtășește fanilor săi emoțiile și trăirile noi pe care le simte odată cu venirea pe lume a fetiței sale. "O privesc încontinuu și nu-mi vine să cred că e a mea și că trăiesc acest vis frumos", le-a transmis Andreea Bălan fanilor săi pe o rețea socială.

(w670) 

"De când ai venit pe lume, viața mea are un nou sens" este mesajul emoționant pe care l-a scris Andreea Bălan în dreptul celei mai recente poze cu fetița sa postată pe Facebook.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar la rândul lor, aceștia i-au transmis vedetei cele mai sincere gânduri. "Două minunății, să fiți sănătoase. Și eu sunt mamă și știu cum e să îți vină pe lume un puiuț. Și eu am plâns la fel ca tine când am văzut copilașul./ "Acestea sunt sentimentele unei mame adevărate și dacă îți vine să crezi, cu cât crește, cu atât o vei iubi mai mult."/ "Andreea, radiezi de fericire și frumusețe de când ești mămică, se vede că ești împlinită și fericită.", sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii i le-au transmis artistei pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel