Andra, foc și pară: O să raportez acest incident și la Poliție

Îndrăgita solistă Andra Măruță anunță măsuri drastice după ce a căzut victimă unor escroci care au creat un concurs fals pe Facebook, unde i-au scos mașina la vânzare pentru a obține cât mai multe like-uri.

"O să raportez acest incident celor de la Facebook și la Poliție. Nu e prima dată când mi se întâmplă acest lucru", a declarat solista, potrivit romaniatv.net.

Andra a ținut să precizeze că nu are nici o campanie care vizează atragerea de fani printr-un concurs de acest gen, după ce, pe o pagină de Facebook clonată, a fost postată o fotografie în care artista apărea sprijinind un bolid Mercedes second hand, în parcarea unui dealer auto, însoțită de mesajul: "Cu ocazia deschiderii noii mele pagini am hotărât să fac un cadou fanilor: masina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi Like paginii, să distribuiţi aceasta postare şi să lăsaţi un comentariu cu «Partikip» (atenție trebuie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August. Vă pup!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel