André Rieu, gest impresionant. De ce revine în România

Vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00 te întâlnești cu André Rieu în foaierul Grand Cinema & More și obții autograful său pe exemplarul DVD-ului André Rieu - Live în București. Toate veniturile realizate în urma vânzării acestui dvd vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

În luna iunie a acestui an, mult îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din România cu șapte concerte grandioase.

Rezultatul celui mai important eveniment concertistic al anului 2015 a fost unul excepțional, iar momentele minunate petrecute alături de publicul din România l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie.

Apropierea sa față de fanii din România s-a simțit cu atât mai mult în momentele dificile. André Rieu nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

Vineri, 27 noiembrie, violonistul André Rieu revine la București pentru lansarea oficială a DVD-ului "Live în București". Evenimentul de lansare se va desfășura în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi așteptați primii cumpărători ai noului DVD. Toți cei prezenți vor putea cumpăra primele exemplare ale dvd-ului și vor putea obține un autograf, semnat chiar de André Rieu.

[citeste si]

Începând de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul ANDRÉ RIEU "LIVE ÎN BUCUREȘTI" va fi disponibil exclusiv în magazinele Carrefour și va putea fi achiziționat la prețul de 49, 90 lei. Sub îndemnul "Vezi, asculți, ajuți #Colectiv", toate veniturile încasate în urma vânzării acestui DVD vor fi direcționate către familiile victimelor din clubul Colectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel