Țăndărică se mută în Parcul Herăstrău

Teatrul Ţăndărică revine cu cea de-a doua parte a FESTIVALULUI de VARĂ "TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL", care se va desfăşura în perioada 30 august - 14 septembrie 2014, în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle).

Timp de două săptămâni, Teatrul Itinerant Tăndărică, amplasat în Parcul Herăstrău va găzdui spectacole dedicate celor mici, dar şi celor mari, producţii de teatru atât din ţară (Bucureşti şi Tg. Mureş) cât şi din străinătate (Bulgaria, Ungaria şi Turcia).

De asemenea, în cadrul festivalului vor avea loc atelierele creative susţinute de Adrian Lefter, precum şi conferinţa cu tema "Educaţie şi inovaţie în teatrul pentru tineret" (Conferinţele IDEEA), susţinută de Gavril Cadariu.

Festivalul "Teatru, stradă şi copil" este organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România şi face parte din proiectul "Stagiunea de Vară", aflat sub motto-ul "Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!". Proiectul "Stagiunea de Vară" s-a desfăşurat în perioada 15 mai - 14 septembrie 2014 şi este o celebrare a tuturor artelor care înfrumuseţează copilăria, o manifestare cu caracter social, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative, reuşind să devină un puternic promotor al educației prin artă, atât în București cât și în alte oraşe din țară.

PREŢ BILETE GRUPURI ORGANIZATE: = 10.50 Ron - doar în timpul săptămânii; PREŢ BILETE COPII: 13.00 Ron, BILETE ADULŢI: 15,00 Ron Rezervări telefonice se pot face de luni până vineri, doar în intervalul orar 10:00 - 13:00 la tel: 021.315.23.77 Program Agenţia de bilete: luni-sâmbătă; orele 09:00 - 17:00 duminică în intervalul 09:00 - 13:00.

Vezi AICI Programul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel