Anamaria Prodan și Reghecampf, DECIZIE privind CĂSĂTORIA lor

Anamaria Prodan Reghecampf
Anamaria Prodan Reghecampf

Pentru Anamaria şi Laurenţiu, nu trece anul fără să facă o nuntă. Impresara spune că acesta este modul lor personal prin care își arată dragostea unul față de celălalt. Pentru cei doi este deja o tradiţie să se recăsătorească anual. 

Ceremonia însă nu se desfășoară în biserică, ci în Las Vegas, într-o capelă de căsătorii, unde cununia este oficiată de un "preot" costumat în "Regele rock’n’roll", Elvis Presley.

"În noiembrie, mergem din nou în Las Vegas, ca în fiecare an, ca să ne cunune Elvis. Va fi a cincea căsătorie. Cununia asta e pentru noi un moment presărat cu jurăminte speciale. Îi declar dragostea sufletului meu pereche. Mă uit la el ca la un soare. Este aerul pe care-l respir. După ceremonie, ciocnim un pahar cu şampanie şi apoi mergem cu familia şi cu prietenii noştri să sărbătorim la Bellagio", a dezvăluit Anamaria. 

Citește și: Reghecampf, cadou inedit de la soția lui. "La mulți ani, Soarele meu!"

Aceasta a spus că, deocamdată, Reghecampf nu ştie ce i se pregăteşte. În fiecare an, data ceremoniei din Las Vegas e o surpriză pentru el, iar de organizare se ocupă impresara şi sora ei, stabilită în Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel