Ana Birchall: Lumea s-a săturat de zece ani de scandal

Deputatul PSD Ana Birchall a vorbit, la "Dincolo de ştiri", despre lupta pentru reformarea partidului din care face parte, precum şi despre reacţiile unora dintre cei mai importanţi lideri locali ai PSD.

VEZI ȘI: Elena Băsescu, de NERECUNOSCUT. Cum arată însărcinată în 9 luni

Ana Birchall a comentat atacul lui Radu Mazăre, care l-a criticat pe Victor Ponta că nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderea alegerilor, ci dă vina pe aleşii locali, precum şi reacţia vicepresedintelui PSD Valeriu Zgonea, care susţine că liderul de la Constanţa nu ar trebui sancţionat.

"Există libertate de exprimare. Cu toții putem să ne spunem punctul de vedere, dar eu nu sunt de acord cu anumite poziții inclusiv cu cea exprimată de Radu Mazăre. Este incorect să pui eșecul de la prezidențiale în spatele lui Victor Ponta.

Atunci când eşti într-o echipă, îţi asumi şi laudele şi succesul, dar şi insuccesul", a spus Ana Birchall, care a adăugat că este normal să existe supărare în partid, ca urmare a eşecului din 16 noiembrie.

"Lumea s-a săturat de 10 ani de scandal. În 16 noiembrie a fost un vot care a arătat că societatea a obosit de această atitudine de scandalagii", a mai spus deputatul la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel