AMR-Daniel Morar-CCR. Radu Tudor: Ca să fie greața completă...

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat schimbul de replici de la CCR dintre avocatul AMR și judecător despre legitimitatea lui Daniel Morar ca judecător al Curții. 

Avocatul Asociației Magistraților din România a cerut judecătorilor CCR să facă un exercițiu de imaginație: "Dacă ar numi Traian Băsescu un cal judecător la CCR?". Amuzat, președintele CCR, Augustin Zegrean, a spus că se gândește cum va ajunge calul în sala de ședință pentru că nu încape în lift. Avocatul AMR a explicat în acest fel necesitatea de a cenzura numirile de către președinte a unui judecător CCR. 

CCR a decis. Daniel Morar rămâne judecător CCR

"Daniel Morar are grave probleme de legitimitate profesională, după ce, primind o condamnare la CEDO, a fost făcut șef al DNA. (...)  Ca să fie greața completă, din procuror general al României s-a făcut, peste noapte, judecător. Paralela la care s-a pretat avocatul AMR e una prea intelectuală. Nu știu dacă cei care au râs s-au gândit și la motivul pentru care acel avocat a făcut această argumentație. Cei care au făcut 12 clase știu că în istorie Caligula și-a făcut calul senator. Asta a vrut să facă, o paralelă dintre calul senator și calul troian al lui Băsescu la CCR", a comentat jurnalistul Radu Tudor situația generată de contestația făcută de AMR împotriva numirii lui Daniel Morar judecător al CCR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel