Americanii au înnebunit când au văzut asta - Video

05 IUN, 2012 / 15:54
Salveaza PDF Print Comentarii 179 accesari
dans_bara
dans_bara

Spectacol inedit la preselecțiile concursului ”Americanii au talent 2012”. O tânără a făcut senzație pe scenă, interpretând un dans la bară, deși silueta nu o avantaja deloc.

Aflați în căutarea unor noi americani talentați, judecătorii de la ”Americanii au talent” au poposit și la Austin, Texas, fără a bănui că aveau să fie surprinși de o tânără roșcată.

Lulu, în vârstă de 27 de ani, își dorește cel mai mult să devină faimoasă și nu oricum, ci dansând pe scena concursului ”Americanii au talent/ America's Got Talent 2012”. Faptul că ea cântărește aproape 150 de kilograme nu i-a dat emoții tinerei Lulu, care a prezentat un număr aplaudat la scenă deschisă.

Cu o siluetă mai mult decât generoasă, tânăra a reușit o reprezentație de zile mari la bară, impresionându-i chiar și pe jurați.

Mai mult, un membru al echipei concursului a vrut să ofere mai multă culoare numărului oferit de Lulu și i-a răsplătit pe cei în sală cu un spectacol la bustul gol, pentru care a fost recompensat cu aplauze din partea publicului și cu bani de la unul din jurați.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Alertă globală Ebola. Zeci de pasageri pot răspândi virusul dintr-un avion contaminat. Nigeria, unde lucrează sute de români, țară țintă

Ion Voicu / 30 iul, 15:23

INTERNAȚIONAL

Medicii se tem că o victimă a epidemiei de Ebola din Africa ar fi putut răspândi boala la nivel global, contaminând pasagerii a două curse aeriene cu care a călătorit în perioada de incubație. Virusul Ebola produce o febră hemoragică mortală, neexesitând un tratament specific. În perioada de incubație, care variază de la două la 21 de zile, pacientul poate contamina alți oameni, prin respirație, fără să aibă simptome sau cu simptome nespecifice.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet