Americanii au înnebunit când au văzut asta - Video

dans_bara
dans_bara

Spectacol inedit la preselecțiile concursului ”Americanii au talent 2012”. O tânără a făcut senzație pe scenă, interpretând un dans la bară, deși silueta nu o avantaja deloc.

Aflați în căutarea unor noi americani talentați, judecătorii de la ”Americanii au talent” au poposit și la Austin, Texas, fără a bănui că aveau să fie surprinși de o tânără roșcată.

Lulu, în vârstă de 27 de ani, își dorește cel mai mult să devină faimoasă și nu oricum, ci dansând pe scena concursului ”Americanii au talent/ America's Got Talent 2012”. Faptul că ea cântărește aproape 150 de kilograme nu i-a dat emoții tinerei Lulu, care a prezentat un număr aplaudat la scenă deschisă.

Cu o siluetă mai mult decât generoasă, tânăra a reușit o reprezentație de zile mari la bară, impresionându-i chiar și pe jurați.

Mai mult, un membru al echipei concursului a vrut să ofere mai multă culoare numărului oferit de Lulu și i-a răsplătit pe cei în sală cu un spectacol la bustul gol, pentru care a fost recompensat cu aplauze din partea publicului și cu bani de la unul din jurați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel