Amenințare pentru Simona Halep. Declarații războinice înainte de turul 3 de la US OPEN

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS. Simona Halep o va întâlni în turul 3 de la US Open 2015 pe Shelby Rogers, locul 154 WTA, după ce sportiva noastră a trecut fără emoții de Erakovic și Bondarenko.

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS. Shelby Rogers a spus că va da totul pentru a câștiga meciul cu Simona Halep care va avea loc cel mai probabil sâmbătă.

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS. Aflată deja la cea mai bună performanță a carierei, Shelby Rogers, în varstă de 22 de ani, promite să facă un nou meci bun, chiar dacă va avea în față una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit.

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS. "Sunt atât de nerăbdătoare! De aceea jucăm tenis, de aceea încercăm să câștigăm meciuri, pentru a ajunge cât mai departe și a juca împotriva unor jucătoare ca Simona Halep. Sper să fie un meci pe Arthur Ashe Arena, să joc și eu acolo. O să lupt ca o nebună să câștig fiecare punct. O să mă bucur de această experiență", a spus Shelby Rogers în presa americană, citată de Sport.ro.

VEZI ȘI: Simona Halep, lovitura lunii august, în sondajul WTA. Cum au votat fanii 

SIMONA HALEP - SHELBY ROGERS. Adversara Simonei Halep are o singură victorie în carieră în fața unei jucătoare de top 10. Aceasta a învins-o pe Genie Bouchard în urma cu un an, chiar la Montreal. La acea vreme, Bouchard ocupa locul 8 WTA.

VEZI ȘI: US OPEN 2015: Nervi pentru Simona Halep în meciul alături de Horia Tecău: Cum s-a calmat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel