Ambasadorul UK. Ce înseamnă vizita oficială a Prințului Charles pentru România

Prințul Charles
Prințul Charles
„Vizita Prinţului Charles în România reprezintă celebrarea forţei legăturilor noastre bilaterale”, a declarat ambasadorul Marii Britanii la București într-un interviu.
 
 
Vizita Prinţului Charles, un mare prieten şi admirator al României, reprezintă celebrarea forţei legăturilor dintre cele două ţări, a declarat ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell. 

„Aceasta va fi a doua vizită oficială a Alteţei Sale, dar nu este străin de România. Face frecvent vizite private aici. Este un mare prieten şi admirator al României, are o fundaţie aici, în România, care susţine prezervarea arhitecturii tradiţionale şi dezvoltarea meşteşugurilor tradiţionale, spre exemplu”, a declarat diplomatul britanic pentru Agerpres. 

El a subliniat că vizita Prinţului Charles reprezintă „celebrarea şi evidenţierea forţei legăturilor noastre bilaterale”. 

Paul Brummell a mai declarat că Prinţul Charles va avea, în cadrul vizitei pe care o efectuează săptămâna viitoare în România, întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Sorin Grindeanu, dar şi cu organizaţii care lucrează în domenii variate, dar care „au un numitor comun - implică o colaborare, într-un fel sau altul, între Marea Britanie şi România”. 

„Cred că acesta este mesajul principal: că vizita Alteţei Sale reprezintă celebrarea modalităţilor, de o diversitate imensă, prin care oamenii şi organizaţiile din România şi Marea Britanie colaborează pentru a face lucruri bune”, a afirmat Brummell. 

Atacul de la Londra - direcţionat împotriva valorilor democraţiei

Atacul de la Londra a fost unul atroce, împotriva valorilor democraţiei şi libertăţii de exprimare, iar Marea Britanie intenţionează să colaboreze cu ţările europene în lupta antiterorism şi după ce va părăsi Uniunea Europeană, a mai spus ambasadorul britanic la Bucureşti, Paul Brummell. 

„A fost un atac atroce, un atac orientat, şi nu aleatoriu, către Parlamentul din Westminster. Deci, un atac direcţionat împotriva valorilor pe care Parlamentul le reprezintă, valori ale democraţiei, valori ale libertăţii de exprimare”, a spus Brummell despre recentul atac de la Londra. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel