Ambasadorul SUA, laude la adresa României

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă seara, la Alba Iulia, că România se află pe o traiectorie pozitivă, având contribuţii semnificative la securitatea internaţională, diplomatul apreciind, de asemenea, lupta dusă împotriva corupţiei.

'Din perspectiva SUA, acum, vedem România ca fiind pe o traiectorie pozitivă. Are contribuţii semnificative la securitatea internaţională, la NATO (...). SUA şi România împărtăşesc o legătură foarte puternică', a afirmat diplomatul american. Hans Klemm a evidenţiat că România 'creşte foarte puternic', având probabil cea mai rapidă creştere economică din Europa acum.

El a subliniat că, în ultimii ani, ţara noastră 'a dus o luptă crescândă împotriva corupţiei, ceea ce face România un exemplu pentru alte ţări din regiune'. Klemm a apreciat şi faptul că nu sunt partide extremiste, naţionaliste în România. 'Deci, România este acum pe o cale pozitivă', a subliniat ambasadorul american, exprimându-şi speranţa că ţara noastră va rămâne pe această cale şi va rămâne, de asemenea, un partener valabil pentru SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel