Am fost în politică înainte de a fi soția premierului, spune Daciana Sârbu

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, a vorbit vineri, la Sibiu, despre apariția mai multor rude ale politicienilor pe listele pentru alegerile europarlamentare.

Daciana Sârbu a fost întrebată ce părere are despre faptul că există foarte multe rude ale unor politicieni sau coincidenţe de nume pe listele multor partide la alegerile europarlamentare - acesta fiind şi cazul său - şi dacă nu consideră că acest lucru va afecta prezenţa la urne a românilor.

"Nu e o coincidenţă de nume la noi. Eu mi-am păstrat numele după căsătorie. Eu am fost în politică înainte de a fi soţia premierului", a răspuns europarlamentarul, conform Mediafax.

Daciana Sârbu a transmis că nu intenţionează să-şi atace colegele şi colegii: "Eu nu am să-mi atac colegele şi colegii. Nu primesc lecţii de la cei care au denigrat ţara la Bruxelles. Ei vin şi ne atacă pe subiecte de genul acesta, pentru că nu au cum să ne atace pe subiecte serioase".

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a precizat că Daciana Sârbu a fost propusă pentru lista de candidaţi ai PSD la alegerile europarlamentare de către organizaţia de femei a PSD Sibiu.

Daciana Sârbu a fost susţinută de PSD Sibiu şi la ultimele alegeri pentru Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel