Alina Petrescu - Gâdea, întâlnire de gradul 0. "De ce ai plecat de la Antena 3?"

Mihai Gâdea și Alina Petrescu, noul purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu, au avut un dialog în sediul Guvernului. Jurnalistul a întrebat-o pe fosta sa colegă de la Antena 3 de ce a plecat de la pupitrul știrilor.

"Ce te-a făcut să iei decizia aceasta? Adică să schimbi ceva ce făceai foarte bine, de mulți ani. Îmi imaginez că nu a fost deloc simplu. Ce te-a făcut să iei decizia aceasta?", a zis Mihai Gâdea.

Răspunsul Alinei Petrescu a fost următorul: "A fost greu să ajung la această decizie. Cred că fiecare în viață știe când se apropie natural de un final de etapă și când își dorește să facă altceva. Este o decizie la care m-am gândit foarte mult timp. Nici nu avea cum să fie altfel. Dar această oportunitate a venit așa, la fix. A trebuie să iau foarte repede această decizie. Discuțiile nu au durat mai mult de o săptămână și jumătate. Propunerea mi-a făcut-o premierul. (...) Este atât de interesant aici încât nu regret nimic".

"Eu acum absorb și acumulez atât de multe lucruri și sunt atâtea experiențe noi... Simplul fapt de a participa la ședințele de guvern. Este absolut incredibil să vezi interacțiunea dintre miniștri, să vezi cum decurg discuțiile, cum nu este deloc cum ne închipuim noi că este, nu este o simplă procedură", a adăugat Alina Petrescu.

[citeste si]

În cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a spus: "M-am întâlnit cu purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, care a fost o gazdă excepțională. Cred că este și va rămâne unul dintre oamenii foarte, foarte atașați de România, un excelent comunicator".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel