Alina Gorghiu: Victor Ponta ar sta mai bine în opoziție

Guvernu Ponta este în acest moment lipsit de credibilitate, este lipsit de decență, pentru că a spune una în public și a face alta la cabinet la Palatul Victoria înseamnă lipsă de decență, a declarat Alina Gorghiu la DC News.

"Guvernul Ponta are un deficit major, nu doar de comunicare publică, pentru că asta ar fi cea mai simplă scuză. Are o problemă de a gestiona toate problemele, încât fiecare zi pe care Ponta o folosește în plus la Palatul Victoria, pentru mine ca cetățean român este un mare prejudiciu. Dacă mă mai mă găndesc că oameni care au plecat din PSD și au ajuns acum în instituții europene, cum este cazul doamnei comisar Corina Crețu, spune dragă guvern PSD aveți o problemă pentru că de exemplu harta infrastucturii sociale  nu este gata, ea fiind o precondiție de accesare a fondurilor europene pentru partea de infrastructură socială 2014-2020, atunci vă întreb ce mai caută Ponta la Guvern?

Citește și: MOȚIUNE DE CENZURĂ PNL - Alina Gorghiu: În această sesiune vom avea moțiune de cenzură, care va trece

Există o opacitate de partea cealaltă atât de mare încât nu putem să agreeăm că sunt  niște direcții pe lucrurile pot funcționa, indiferent că suntem la putere sau în opoziție. Eu cred că un cabinet lipsit de credibilitate, lipsit de legitimitate , care este lipsit de decență, pentru că a spune una în public și a face alta la cabinet la Palatul Victoria înseamnă lipsă de decență și mai bine ar sta în opoziție pentru a lăsa calea liberă unui guvern care capacitatea să muncească", a declarat co-președintele PNL. 

"Trebuie să intrăm în ideea de modernizare a României. A sta în permanență cu ochii în trecut și a pune ancorele în blocajele pe care le-am avut fiecare cu fiecare, blocaje pe care le-a generat clasa politică, o să ne blocheze perspectiva. 

Trebuie să-ți transformi agenda publică din România în agenda politică. Noi până acum am generat o agendă politică, care nu s-a suprapus peste ceea ce vrea românul.

Am crezut că le putem face pe toate, fără să prioritizăm obiectivele. În momentul acesta, românii vor așa:

- să trăiască mai bine

- vor un sistem de sănătate eficient

- vor locuri de muncă

Referitor la locurile de muncă, Ponta a promis un milion de locuri de muncă , iar numărul locurilor de muncă care au crescut în 2013 au fost de 682 de locuri de muncă. Pentru mine este o lovitură să constat că am dreptate în materie de creștere a locurilor de muncă", a declarat Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel