Alina Gorghiu taxează PNL Diaspora: "Am spus-o mereu"

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a acordat un interviu pentru site-ul stiridiaspora.com, în care a taxat și organizații ale PNL Diaspora. 

"Sunt organizații care funcționează bine, dar există și altele care nu performează suficient. Am spus-o mereu în fața colegilor mei că diaspora reprezintă o resursă politică uriașă pentru PNL și o șansă pentru România. Românii din afară sunt oameni exigenți, vor schimbări reale, profunde. Aceștia sunt oamenii care au susținut permanent, după 1990, forțele politice de dreapta. Cred că nu greșesc dacă afirm că diaspora este un aliat natural al Partidului Național Liberal pentru că avem un obiectiv comun: o Românie prosperă cu o democrație autentică, în care românii din afara granițelor să se poată întoarce definitiv, într-o bună zi", a spus Alina Gorghiu. 

[citeste si]

Copreședinta PNL a adăugat: "Am încredere în colegii mei din organizațiile diasporei că vor reuși să performeze la următoarele alegeri. După momentul electoral, vom face o analiză minuțioasă a rezultatelor fiecărei filiale a partidului, care va include, bineînțeles, și filialele PNL din afara țării. Le-am spus colegilor mei din PNL că votul din diaspora poate fi hotărâtor în stabilirea câștigătorului alegerilor parlamentare de la anul, la fel cum au cântărit decisiv în victoria candidatului nostru de la alegerile prezidențiale. Depinde de noi, cei din PNL, să mobilizăm cât mai bine acest electorat care vrea o schimbare rapidă și profundă României". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel