Alina Gorghiu, prima reacție la acuzele lui Victor Ponta

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Oradea, că Lucian Isar va face o plângere penală împotriva lui Victor Ponta.

'O să vă spun pe scurt că reacția domnului Ponta este una viscerală. E una necontrolată, de frică, să știți, că a reacționat. Asta s-a întâmplat după ce a văzut că domnul Isar s-a dus la DNA să-și susțină o plângere penală. Eu chiar sunt complet dezinteresată de fricile domnului Ponta, justiția se va ocupa de ele, nu noi.

Dar denunțurile nu se fac public, denunțurile se fac la DNA. Mă întreb de ce domnul Ponta nu a făcut acest demers dacă avea niște informații și o să vă dau eu răspunsul. Răspunsul este că e o aberație pe care domnia sa doar din frică o emană în spațiul public. Însă ce pot să vă asigur, e că domnul Isar va face o plângere în instanță împotriva domnului Ponta pentru asemenea gen de declarații.

[citeste si]

Nu e prima pe care o face. Știți că domnul Ponta face tot felul de declarații. Despre mine a făcut vreo o mie, despre domnul Blaga vreo mie, nu s-a adeverit niciuna. Dar asta nu-l împiedică să intoxice spațiul public întotdeauna cu tot felul de enormități', a declarat, în conferință de presă, Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel