Alina Gorghiu, prima reacție după rezultatul alegerilor 2016: Nu vreau să intru în istorie, dar vreau să vă promit un lucru

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu face acum primele declarații după rezultatul alegerilor obținute la alegerile locale 2016.

"Am așteptat până azi pentru a face aceste declarații pentru a putea prezenta informații corecte. Cătălin Predoiu nu a fost lăsat singur de către liderii PNL. A fost o opțiune a dumnealui pentru că singurele informații pe care le aveam atunci erau exit-poll-urile de la București", a zis Alina Gorghiu.

"Se putea și mai bine în aceste alegeri locale, dar analiza o vom face miercuri. PNL a obținut mult mai mulți primari decât cei cu care intrasem în campania electorală. Reforma este importantă în cadrul unui partid, dar în același timp, politică fără partide politice nu se va putea face", a adăugat politiciana.

"Scorul trebuie să ne pună pe gânduri. O altă cauză a absenteismului este faptul că legea prevede un singur tur de alegeri. Nu vreau să intru în istorie, dar vreau să vă promit un lucru: PNL va schimba această lege în secunda în care va avea o majoritate parlamentară. Este de neacceptat să ai un primar al Bucureștiului ales doar cu 14 procente din numărul celor cu drept de vot. Este prea puțin pentru că primarul acela se presupune că trebuie să aibă legitimitate. (...) Îi mulțumesc lui Cătălin Predoiu pentru efort. A avut un program extraordinar de bun. Niciun alt candidat PNL nu cred că ar fi obținut un scor mai bun decât Cătălin Predoiu. În ceea ce-i privește pe ceilalți candidați PNL, dați-mi voie să îi felicit", a mai zis Alina Gorghiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel