Alina Gorghiu, mesaj pentru Regele Mihai

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că românii trebuie să se roage pentru regele Mihai, la fel cum acesta a făcut pentru popor. 'Să ne rugăm pentru Regele Mihai, aşa cum majestatea sa s-a rugat pentru poporul român', a scris Gorghiu, miercuri, pe Facebook.

Liderul liberal a precizat pentru AGERPRES că Partidul Naţional Liberal este alături de majestatea sa regele Mihai în aceste momente. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa 'Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa' de a-l reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile sale publice.

'În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice.Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei', a transmis regele Mihai I.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al regelui Mihai I, Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale, iar diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică.

'Majestatea Sa urmează un tratament complex şi solicitant, care îl împiedică să apară în public, şi va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere', precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel