Alegeri 2016. Alina Gorghiu: El este micul Iohannis

PNL va merge singur în campania pentru alegerile locale, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu.

Cei doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au fost întrebaţi dacă în campania electorală de la Iaşi liberalii vor face alianţe electorale, dar au respins această posibilitate. Mai mult, Alina Gorghiu a afirmat că PNL nu va face nicio alianţă la nivel naţional.

'Vom câştiga alegerile singuri. Nu avem nevoie pentru Primărie de nicio alianţă pre electorală sau electorală cu nimeni. PNL, în această campanie, merge singur. Nu numai la Iaşi, peste tot, la nivel naţional', a spus Alina Gorghiu.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Gorghiu a afirmat că a venit la Iaşi pentru a sprijini echipa judeţeană care va demonstra că rezultatele de la prezidenţialele din 2014 nu au fost întâmplătoare.

'Atunci ieşenii au ales un anumit profil de candidat, profil pe care Marius (Bodea-nr.) îl are. Nu degeaba i-am spus la ultima vizită în Iaşi 'micul Iohannis', pentru că eu chiar cred că este cel mai potrivit să candideze la Primăria Iaşiului, spre deosebire de contracandidatul său, care, din păcate, de 12 ani îi ţine isonul domnului Nichita şi nu a făcut nimic altceva decât să vină cu un aer toxic pentru tot ceea ce înseamnă administraţie locală', a spus Alina Ghorghiu.

[citeste si]

Potrivit Alinei Gorghiu, municipiul Iaşi a fost izolat de foarte multă vreme de orice idee legată de modernizare, de dezvoltare, motiv pentru care şeful Aeroportului Iaşi, Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Iaşi, este singurul exemplu care poate demonstra că municipiul reşedinţă poate fi 'o poartă pentru tot ce înseamnă Moldova'.

'Pentru PNL, pentru mine personal, câştigarea primăriei Iaşi este cel mai important lucru după câştigarea Bucureştiului. Este o miză a PNL, e o miză personală, pe care o luăm cât se poate de în serios', a mai spus Gorghiu. Ea a reamintit că, deşi până acum guvernarea PSD a făcut multe promisiuni electorale referitoare la autostrada Iaşi-Târgu Mureş şi spitalul regional, nu a realizat nimic. La rândul său, copreşedintele PNL Vasile Blaga a subliniat importanţa Iaşiului pentru istoria recentă a liberalilor dar şi pentru alegerile din 2016. 'Am început precampania electorală pentru alegerile locale din 2016 cu Moldova. Ieri şi azi am fost în Galaţi, unde am lansat cei 65 candidaţi ai noştri pentru primării, inclusiv Primăria Galaţiului. Noi considerăm că Moldova nu mai este monopolul absolut al PSD-ului, la fel ca şi Oltenia. S-au comportat cum nu trebuie cu aceste provincii mari, le-au considerat pur şi simplu bazine de vot necondiţionat ale ale stângii, iar felul cum au administrat aceste zone le vedeţi cu toţii', a spus Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel