Alina Gorghiu: Călin Popescu Tăriceanu, schimbat într-o săptămână, odată cu majoritatea în Senat

Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, a susținut, sâmbătă, că într-o săptămână, cel mult două, ar urma să fie schimbată majoritatea în Senat. Odată cu ea, va fi schimbat și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei. 

"Dacă discutăm despre încercarea noastră de a schimba majoritatea, probabil că o să o anunţăm în viitorul..., probabil săptămâna viitoare, în două săptămâni, eu mi-aş dori să fie cât mai repede, pentru că Senatul este o Cameră împortantă, cred că această Cameră trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere. Acest lucru nu l-am ascuns public, încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, în schimb, aş dori să facem lucrurile înainte şi să vedem cum se va întâmpla", a afirmat Alina Gorghiu.

Întrebată de câte voturi mai are nevoie PNL pentru a schimba majoritatea la Senat, Alina Gorghiu a replicat că nu o să răspundă la "o matematică atât de seacă".

"Nu am să vă răspund în cifre. O să vedeţi în momentul în care o să depunem solicitarea de schimbare a preşedintelui Senatului câte voturi avem în plus şi, sigur, lucrurile se vor limpezi", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel