Alina Gorghiu, atac la PSD și ALDE. Au ținut ordonanța la sertar

Alina Gorghiu a declarat că majoritatea PSD-ALDE a ţinut ordonanţa privind indemnizaţiile demnitarilor "la sertar" până acum şi precizează că liberalii au solicitat Biroului permanent al Camerei Deputaţilor dezbaterea acestui proiect, având în vedere că termenul de depunere a raportului a fost depăşit cu un an.

"Dacă o să vă uitaţi pe toate declaraţiile publice ale liderilor PSD din ultimul an, o să constataţi aceeaşi ruptură de discurs. Una e ce spun public, alta e ce se întâmplă cu majoritatea lor parlamentară. Acest proiect de lege a fost ţinut până acum la sertar. Evident că domnul Dragnea poate să spună multe la televizor, cum spun cam toţi liderii PSD, însă majoritatea PSD-ALDE a ţinut acest proiect la sertar până astăzi. Ca să-i scoatem din această spirală a minciunii, am depus o solicitare din partea grupului PNL la Biroul permanent al Camerei, prin care am solicitat dezbaterea acestui proiect, având în vedere că termenul de depunere a raportului a fost depăşit (...) cu un an (...). O să vedem ce spune preşedintele PSD al Camerei, ce spune majoritatea PSD referitor la acest proiect. Vom vedea dacă vor avea decenţa să-şi suprapună discursul public cu realitatea la vot", a declarat Gorghiu după şedinţa de marţi a Biroului Politic Naţional (BPN) al PNL.

Liderul liberal a anunţat că BPN al PNL a luat o decizie legată şi de proiectul privitor la Academia Naţională de Ştiinţe ale Securităţii.

"Am mai luat o decizie legată de un proiect de lege, aş spune controversat. Vorbim de proiectul privitor la Academia Naţională de Ştiinţe ale Securităţii, o structură, o instituţie care din punctul nostru de vedere nu şi-a atins obiectivul, o instituţie controversată, motiv pentru care colegii mei din Comisiile de apărare şi staff-ul din grupul Camerei Deputaţilor vor lucra la un proiect de abrogare a acestor prevederi", a mai spus Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel