Alina Gorghiu, asediată de presa "băsistă" pentru interviul la Antena 3

Presa apropiată fostului președinte Traian Băsescu a lansat atacuri concertate la Alina Gorghiu, noul președinte al Partidului Național Liberal, pentru că a acordat un interviu la Antena 3.

Pe lângă nemulțumirea că Alina Gorghiu nu respectă o agendă care să includă dialogul cu doar o anumită parte a presei, în ultimele zile, jurnaliștii apropiați fostului președinte au exprimat critici față de decizia lui Klaus Iohannis de a-l numi consilier pe Dan Mihalache.

Într-un articol intitulat "Feblețea lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, s-a dus la Antena 3 ca să-l înjure pe Traian Băsescu!", Ion Cristoiu o critică pe Alina Gorghiu, pe care o numește "Preanumita lui Iohannis" și "Proțăpita lui Iohannis", pentru că nu a sabotat Antena 3 în ultimii ani. 

"Sîmbătă seara, Alina Gorghiu a venit la Antena 3, să-l înjure pe Traian Băsescu, fără Protectorul ei, Klaus Iohannis. Nu e însă prea tîrziu să apară și el. După ce devine Președinte Prea Plin din Președinte Prea Ales", scrie Cristoiu.

Alte reacții:

Mircea Marian (Evz), care la conferința de presă de adio a lui Traian Băsescu l-a băgat în corzi pe fostul președinte cu întrebarea incisivă "care a fost cel mai greu moment al celor două mandate":

"Acum cateva saptamani, un amic sociolog imi relateaza ce raspuns a primit intr-un focus grup la intrebarea "de ce l-ati votat pe iohannis?": "ca sa vad ce fețe fac ăia de la antena 3". Poate îi spune cineva si doamnei Alina Gorghiu istoria asta. Dacă dânsa vrea sa isi construiasca o cariera de presedinte PNL in studiourile antenei 3, luptand pentru dreptul lui mircea badea de a face circ la cotroceni, probabil ca multi vor vota in 2016 cu gandul la fața pe care o va face alina gorghiu si prietenii de la antena 3 cand vor afla rezultatul alegerilor", a scris Mircea Marian pe Facebook.

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial: 

"Dacă ceva îi va termina repede pe liberali, mai repede decât își imaginează, aia va fi prietenia nedisimulată cu Antena 3. Să vedem cam câte luni le ia până să înțeleagă și dacă nu e prea târziu".

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel