Reacția lui Adelin Petrișor în conflictul cu Claudiu Lucaci

Înregistrare în care șefa DIICOT, Alina Bica, întreabă "am apărut trăgând pe nas?", nu a fost difuzată de televiziunea publică, dar a apărut pe blogul lui Adelin Petrișor, lucru care a iscat controverse.

Directorul Departamentului de Știri al TVR, Claudiu Lucaci, spune că înregistrarea cu Alina Bica de pe blogul lui Adelin Petrișor nu a fost difuzată de televiziunea publică deoarece așa a decis reporterul care a vorbit cu șefa DIICOT, lucru care contrazice spusele jurnalistului.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. De ce nu a difuzat TVR interviul cu Alina Bica. Conflict între Adelin Petrișor și Claudiu Lucaci

Pe marginea acestui subiect, Adelin Petrișor a oferit, pe blogul său, un punct de vedere.

"Sub titlul " Conflict între Adelin Petrișor și un șef al televiziunii publice", DC News publică un interviu cu Claudiu Lucaci. El spune că decizia de a nu da prima înregistrare cu Bica i-a aparținut reporterului, Andreea Anghel, un reporter care nici măcar nu e angajat cu carte de muncă, ci are contract de colaborare până-n decembrie. Interviul este aici. M-a bușit râsul. Oricum, nu-l bănuiam de curaj pe Claudiu... De ce știu că a fost cum am povestit eu? Foarte simplu. Inițial, am fost implicat în decizia editorială pentru că sunt (poate chiar am fost ) șeful Secției Eveniment, deci și al Andreei. Împreună cu producătorul Telejurnalului, am hotărât să difuzăm partea cu trasul pe nas. Asta până Claudiu Lucaci a fost sunat de procurorul-șef al DIICOT, a venit în redacție și a hotărât: nu intră!

Ce să zic? Sunt amuzat, dar și îngrețoșat de lașitatea celui care, vremelnic, ne conduce..

P.S. Nu am făcut referire la martori (mulți), desfășurătoare telefonice, probe pentru că mi se face scârbă. Eu știu că mă pot uita în ochii colegilor mei. El poate?", a fost mesajul lui Adelin Petrișor după ce DC News a publicat interviul cu Claudiu Lucaci.

Amintim că jurnalistul TVR Adelin Petrișor a publicat joi seară, pe blogul personal, o discuție înregistrată între un reporter TVR și Alina Bica, în care aceasta din urmă spune că nu înțelege de ce pozele în carea apare alături de Elena Udrea stârnesc interes.

"Decizia editorială a fost să se difuzeze înregistrarea (...) "Într-un final, i-a sunat telefonul și directorului Departamentului Știri, Claudiu Lucaci. Nu știu cu cine a vorbit, însă el a considerat că deontologic este să ascultăm rugămințile procurorului-șef DIICOT și că Andreea trebuie să o sune din nou pe Alina Bica și să facă un alt interviu", scria Adelin Petrișor pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel