Urmărește emisiunea live


Alina Bica, șefa DIICOT, reținută de DNA: Ce spune Radu Banciu

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, joi seară, în legătură cu reținerea pentru 24 de ore a șefei DIICOT, Alina Bica.

"În curând, pușcăriile vor fi într-adevăr pline. Se va dormi în paturi supraetajate, cum pe vremuri făceam noi în armată. Chiar și șefa uneia dintre cele mai importante structuri, cum ar fi spus Ion Iliescu, de luptă împotriva infracționalității, Procurorul șef al DIICOT, faimoasa doamna Bica fost reținută pentru 24 de ore, după care va avea un regim de arest la domiciliu pentru supraevaluarea unui ternen la Plumbuita. Afaceri cu terenuri și afaceri imobiliarea au cam făcut toți oamenii cu stare din România, la un moment dat. E o încrengătură de evenimente nu foarte spectaculoase", a spus Banciu, la B1 TV în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”.

"În același dosar mai sunt implicați o sumedenie de oameni. Alina Bica e cunoscută în lumea bună drept Madame Bristol, una din tinerele frumoase tinere care de Sf Valentin își putea permite escapade la Paris", a continuat realizatorul.

"Bica este șefă la DIICOT din mai 2013, numită la propunerea ministrului interimar de atunci al Justiției, un anumit Victor Ponta. (...) Nu are practic, niciun fel de avere, deci un om cinstit și pur. Susține că deține un teren, un imobil și un credit de 56 mii euro. Într-adevăr, din această declarație de avere, n-ai fi putut să bagi mâna în foc că d-na își petrece wee-kend-urile în Bristol de Paris", a mai spus Radu Banciu, potrivit b1.ro.

Procurorul General Tiberiu Nițu, despre cazul Alina Bica: Cum va fi afectată imaginea DIICOT pe plan extern și cine va conduce Direcția

Predoiu, despre cazul Bica: E șocant! Ce spune Macovei despre un război DNA-DIICOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel